Welkom in het gastenboek

Hieronder vindt u opmerkingen, complimenten, bevindingen en kritische noten van bezoekers van de website en onze activiteiten.

Wil je schrijven in het gastenboek?
Voer dan onderstaande (antispam) code in:Wat hebben wij genoten in luik op de kerstmarkt. Maar ook de wandeling door luik waar we toch onze ogen uitkeken.en in de avond met de kerstlichten was het nog mooier. Bedankt voor de leuke dag. groeten Wim en Alex Wijs
Wijs   15-12-2022

The Sinterklaas event was wonderful. Great organization and super fun show. My kids have really enjoyed it. Thanks a lot.
Natalia Munera   21-11-2022

Beste organisatie. De ballonvaart was supergaaf.Wij hebben van elke minuut genoten bedankt . Wim Wijs
Wijs   04-06-2022

Bij deze wil ik de gehele organisatie bedanken! Het was een geweldige ervaring en tot in de puntjes geregeld. Complimenten! Vind het erg jammer dat dit jaar niet doorgaat. Hopelijk volgend jaar beter!
Edwin   30-03-2022

Vandaag een hele fijne middag gehad met de prijsuitreiking van het perfecte plaatje. bedankt
Wijs   27-03-2022

Hartelijk dank voor het mooie kerststukje. Wat een verrassing. Heel fijn steuntje in de rug .Fijne dagen iedereen.
wijs   24-12-2021

Leuk dat het allemaal weer opgaat starten.Hebben er zin in.
wijs   08-11-2021

Geacht bestuur. Wie zit achter het concept van jullie perfecte plaatje? Een groot compliment. Dit is een van de mooiste activiteiten die ik van deze pv heb meegemaakt. Niet dat de andere slecht waren….integendeel. Maar deze activiteit geeft zoveel plezier. En het gekke van alles is, je wilt steeds mooier en gekker. Zo'n competitie is verslavend. Je kunt niet wachten tot de beoordelingen binnen zijn. Gekoppeld aan weer een uitdagende opdracht. Helaas mocht ik niet de finaleronde halen, maar zal er zeker de volgende editie van het perfect plaatje bij zijn. Nogmaals vette complimenten naar de pv toe.
Hans   24-10-2021

Het Perfecte Plaatje. Wat een leuke activiteit. Heb me helaas te laat opgegeven. Maar zal er de volgende keer zeker bij zijn. Wat een prachtige personeelsvereniging. We moeten de mensen die deze organisatie besturen koesteren. Hier kunnen vele vereniging nog een voorbeeld aannemen. Grote pluim van mij.
Alex   25-09-2021

Het Perfecte Plaatje.Wat een leuke aktiviteit en zoveel mooie foto's! Iedereen kan meedoen en je kunt de allermooiste foto's maken zowel binnen als buiten. De onderwerpen geven iedere deelnemer veel hoofdbrekens en volop inspiratie!
Anky   07-07-2021

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   Volgende

Nummer 1 t/m 10 (van 97 berichten)