Welkom in het gastenboek

Hieronder vindt u opmerkingen, complimenten, bevindingen en kritische noten van bezoekers van de website en onze activiteiten.

Wil je schrijven in het gastenboek?
Voer dan onderstaande (antispam) code in:Hi, kan ik op de site foto's zien van het uitje naar de kerstmarkt?
Anita   20-01-2020

Ondanks dat het weer echt niet mee zat hebben we wederom een TOPuitje gehad verzorgd door PZ de Meijerij Veghel naar Burgers Zoo in Arnhem. Het verbaasd mij telkens waarom er zo weinig leden meegaan met deze uitjes. Om de eigen bijdrage zal het toch niet zijn ....? Uit en thuis met entree voor 10€ p.p.. Mensen ... kom op!!!! Maar goed ... zojuist ingeschreven voor de Kerstmarkt op 30 november, weer een leuke dag voor maar een tientje p.p. Hoop voor de vrijwiligers van de PZ dat er dan meer belangstelling voor zal zijn! Wij hebben er zin in!
Heleen Bel-Hendriks   15-10-2019

Ondanks dat het weer wat tegen viel hadden we toch een mooie fietsroute gefietst bedankt. Is voor herhaling vatbaar. Hebben toch een mooie en gezellige middag gehad
Willy   24-05-2019

Karten was geweldig. Ontzettend leuke sfeer en natuurlijk een fantastische ervaring. Hopelijk volgend jaar weer! Dan hoop ik er zeker weer bij te zijn.
Frank   15-04-2019

Complimenten voor zowel de p.v. als voor de organisatie van kartbaan Berghem. Het was geweldig. We hebben enorm genoten.
Theo   14-04-2019

Wil de PV bedanken voor weer een fantastische avond. Hilarisch was deze wel. Mensenlief wat hebben wij gelachen. Daarbij ook nog een leuk prijsje meegenomen. Het kon niet op. Ga zo door.
Wim   31-03-2019

.Erg leuke site, met veel ansichten en foto's die ik nog niet eerder had gezien. Groeten en succes met de site Groeten, Mila www.wiebelter.info
Mila   01-03-2019

Wil alsnog de personeelsvereniging bedanken voor die prachtige en goed verzorgde reis op 6 mei naar Rotterdam.
Willy   20-05-2018

Het was zaterdag 16 september, ondanks het tegenvallende weer, een DOL FIJNE gezinsdag! Het ontbijt met walrussen en dolfijnen was uitstekend en bijzonder. Voor openingstijd al in het park waardoor we mooi de trainers met alle dieren van dichtbij bezig konden zien. De shows waren afwisselend en informatief en de koffie smaakte heerlijk. Al met al weer een hele geslaagde gezinsdag georganiseerd door de vrijwilligers van de Personeels Vereniging, waarvoor dank!!! Het blijft ons verbazen dat er relatief weinig deelnemers zijn die meegaan met een activiteit, tuurlijk ... soms komt de datum niet uit maar de uitstapjes zijn altijd voorzien van een extra'tje en de eigen bijdrage is in verhouding tot hetgeen wordt aangeboden zeer schappelijk. Ga gewoon eens mee, laat je verrassen! Het was een super DOLFINARIUM dag, bedankt voor de uitstekende organisatie! Groetjes Wouter en Heleen Bel.
Wouter en Heleen   23-09-2017

ondanks het weer gisteren toch een mooie dag in dolfinarium Harderwijk gehad met een goed ontbijt. Personeel vereniging bedankt.
willy   17-09-2017

Vorige   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11   Volgende

Nummer 21 t/m 30 (van 101 berichten)