Van de voorzitter

Een aantal jaren geleden zijn we gestart met de website van personeelsvereniging ‘de Meijerij’. We zijn de enige personeelsvereniging binnen FrieslandCampina die een website heeft. Om deze nog gebruiksvriendelijker te maken hebben we een update gedaan zodat we er ook weer jaren met veel plezier gebruik van kunnen blijven maken. Ook is er nu ruimte gemaakt voor onze biljartvereniging en tourclub.

Het is overzichtelijker geworden en het inschrijven is voor iedereen nog gemakkelijker gemaakt.

Heeft u foto’s, weetjes, recepten, of iets wat interessant kan zijn voor onze leden, mail het dan door naar
info@pv-demeijerijveghel.nl

Voor vragen en/of opmerkingen kunt u ook ons gastenboek gebruiken.

We doen ons best om weer leuke, spannende, gezellige en voor ieder wat wils, aktiviteiten te organiseren. Maar heeft u suggesties dan horen wij het graag.
Rest mij nog iedereen welkom te heten op de vernieuwde website van personeelsvereniging ‘de Meijerij’. Wij hopen u te mogen begroeten bij onze aktiviteiten.

Anky van Dalen, voorzitter PV De Meijerij Veghel.

Meer informatie over:

Al 43 jaar wordt jaarlijks in competitie verband om het DMV biljartkampioenschap gespeeld als een personeelsverenigingsactiviteit. Begin september 2019 start weer het nieuwe biljartkampioenschap voor het seizoen 2019/2020 en deze loopt door tot ca. april 2020.
Elke deelnemer speelt 4 keer tegen elke andere speler, of indien de groep te groot wordt, wordt deze opgedeeld in 2 poules. Er wordt gespeeld om 25 x je gemiddelde + 5 caramboles en elke speler speelt 2 keer een zgn. thuis- en uitwedstrijd. Gespeeld wordt op dinsdag- en/of woensdagavond vanaf ca. 19.00 uur tot ca. 22.30 uur bij Café Den Brouwer aan het Dobbelsteenplein 1 in Mariaheide.

Deelnemen aan het kampioenschap kunnen medewerkers en oud medewerkers van DMV (Vutters en gepensioneerden) welke lid zijn van de personeelsvereniging. De huidige deelnemers hoeven natuurlijk niet opnieuw in te schrijven. Voor deelname wordt een eigen bijdrage van € 10,= gevraagd.

Mocht U interesse hebben om aan het volgend biljartkampioenschap deel te nemen, neem dan eens contact op met Willy .v.d. Kandelaar (tel. 0413 362993) of Bert v. Heesch (tel. 0413 340039). Inschrijven voor het kampioenschap kan tot midden augustus 2019 via Willy v.d. Kandelaar (tel. 0413 362993).

   Klik hier voor de stand

Klik hier voor meer informatie over de tourclub: Website Fiets Tour Tocht DMV.

Piet v.d. Hurk verzorgt al jaren de kaartavonden voor onze personeelsvereniging. Na ruim een jaar stilte rond deze activiteit, er was immers nog nauwelijks belangstelling, gaan we het toch nog een keer proberen. Op 13 februari en 19 maart a.s. zal er weer een kaartavond plaatsvinden. Wederom zal uw gastheer de familie v.d. Aalst zijn. Adres,De Scheifelaar 54 in Veghel. Wij wensen Piet veel success toe.

   Klik hier voor de uitslagen Rikken en Jokeren

Samenstelling bestuur

Anky van Dalen

Voorzitter

Anky van Dalen

Voorzitter

Afdeling:
HR Rijckevoort

Tel:
0485-378820

Monica Fabel

Secretariaat

Monica Fabel

Secretariaat

Afdeling:
QC/QA

Tel:
0413-372420

Ad Claassen

Penningmeester

Ad Claassen

Penningmeester

Afdeling:
Gepensioneerd

VACATURE

Bestuurslid

Vacature

Iets voor u?

Bel Ankie van Dalen

Tel: 0485-378820

Piet van den Hurk

Bestuurslid

Piet van den Hurk

Bestuurslid

Afdeling:
Gepensioneerd

Ad van Moorsel

Webbeheerder

Ad van Moorsel

Webbeheerder

Afdeling:
Dairy 2

Tel:
0413-372365