Welkom in het gastenboek

Hieronder vindt u opmerkingen, complimenten, bevindingen en kritische noten van bezoekers van de website en onze activiteiten.

Wil je schrijven in het gastenboek?
Voer dan onderstaande (antispam) code in:Heel hartelijk bedankt voor de geweldige ervaring met de ballovaart. Het was super
Paul Scheepers   19-09-2012

De ballonvaart was schitterend mooi.De mensen die mee gingen hebben de ballon mee vast gehouden toen deze werd gevuld. wij zijn van Veghel richting Uden Volkel Odiliapeel gevaren en in St.Hubert weer geland.Daar hebben we met zijn allen de ballon weer opgeruimd en toen op de goede afloop een glaasje champagne gedronken.Daarna met de bus weer naar Veghel terug. Personeelsvereniging bedankt voor de schitterend mooie ballonvaart. Wij hopen dat er nog meer ballonvaarten komen dan gaan wij weer mee.BEDANKT
Theo Antoinette Geenen   16-09-2012

Beste Anky en de PV, Namens mijn introducé Juliette en de twee kinderen: heel hartelijk dank voor de zeer geslaagde gezinsdag. Alles was perfect georganiseerd en de hele dag was een feest voor de kinderen en grote mensen. Complimenten voor de keuze van het evenement en de organisatie ervan. Met vriendelijke groet, Bart Verhoeven
Bart Verhoeven   11-09-2012

Hartelijk dank voor de organisatie van de familiedag in Movie Park. Het weer werkte super mee, prima vervoer. Al met al een heerlijke en gezellige dag!
Wim Bel   03-09-2012

De familiedag naar Moviepark Duitsland was geweldig! De dag vloog om en wat ons betreft had ie best nog langer mogen duren, zo leuk was het! Organisatoren bedankt!
Marianne Linssen   03-09-2012

Gisteren 23 juni 2012 zijn we mee naar de floriade geweest ik moet zeggen dat de pv.weer goed voor de dag gekomen zijn we hebben ons zeer goed vermaakt onze hartelijke dank daar voor. Groetjes. Willy
willy   24-06-2012

Het Wadlopen. Wel een lange rit maar zeker de moeite waard. Mijn zoon Alex was ook mee en we wisten niet wat ons te wachten stond. Het wadlopen was een leuke ervaring vooral het fantastische uitzicht tijdens de 3 uur durende wandeling.In ons enthousiasme willen we nog een keer een oversteek maken naar een eiland.(misschien iets voor de toekomst)? De lunch was goed verzorgd.En het uitstapje naar Pieterburen vonden we leuk.De dag was goed georganiseerd . Complimenten!
Wim Wijs   25-04-2012

Thijs vond het zo leuk dat hij volgend jaar weer heel graag met papa's werk op kinderreis gaat.
Thijs Hendriks   21-04-2012

We zijn op zondag 15 april naar Disney On Ice geweest! Het was een leuke dag! We zijn met de bus naar Ahoy in Rotterdam gegaan. Maar onderweg nog eerst even lekker eten bij de Mac Donalds. Daarna zijn we verder gaan rijden naar Ahoy. Toen we er waren kwam er een hele leuke show van Disney figuren! Zoals: Cars, Tinkerbel, Toy Story, en Mickey Mous. Toen het afgelopen was gingen we weer terug naar Veghel. In de bus kregen we nog een lekkere snoepzak. Toen we in Veghel waren moesten we wachten tot onze ouders er waren. Het was een hele LEUKE dag! Bedankt! Groetjes Denise Hoogeveen.
Denise Hoogeveen   21-04-2012

Een eerste uitje met de personeelsvereniging. Tja wat moet je ervan verwachten? In iedergeval vroeg uit de veren en een lange busreis voor de boeg. Aldaar omgekleed en wel,onwetend wat er te gebeuren staat het wad op. Een mooie wandeltocht, door water, slik(drek) tot aan half weg het scheenbeen, wat natuurlijk gedoemd was,voor mij, om mis te gaan, en natuurlijk voor lachwekkende situaties zorgde. De foto's zullen vast en zeker nog wel op de site verschijnen. Veel gelachen, zwart geworden, genoten,wel wat meer leven verwacht op het wad,een bijzondere ervaring rijker, en ook nog wat opsteken kortom een zeer geslaagde dag, voor herhaling vatbaar!
Wendy van der Zanden   20-04-2012

Vorige   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11   Volgende

Nummer 51 t/m 60 (van 101 berichten)