Welkom in het gastenboek

Hieronder vindt u opmerkingen, complimenten, bevindingen en kritische noten van bezoekers van de website en onze activiteiten.

Wil je schrijven in het gastenboek?
Voer dan onderstaande (antispam) code in:



Het was een superleuke dag afgelopen zaterdag! Vroeg uit de veren want om half 6 vertrok de bus naar Groningen om te gaan wadlopen. We hebben dit nog nooit gedaan, wisten niet wat we er van moesten verwachten, maar wat is het goed bevallen! Prima weer (zonnig, geen wind, blauwe lucht), vrije natuur, wijds, heerlijke lucht, samen, leuke groep, gezellig, lekker "baggeren" en "plenzen". We hebben genoten en ook nu nog als we de mooie foto's zien. Een heerlijke Groningse koffietafel en een bezoek aan de zeehondencreche in Pieterburen maakten de dag compleet. Een lange busreis, maar het was goed in de bus en het was het zeker waard. Bedankt organisatie voor deze leuke dag!
Leo en Jeannette van den Bogaard   17-04-2012

WaltDisney on ice. Het was een superdag ! Dat was wat Jasper gisteren tegen me zei toen ik hem in bed had geholpen. En dat dekte in een paar woorden de hele lading. Het was super hoe jullie ons geholpen hebben zodat Jasper toch mee kon. Hij en ik ook ,we hebben genoten van de mooie show en van jullie begrip en hartelijkheid. Dus bij deze nogmaals geweldig bedankt en tot de volgende uitstap. Jasper en Anja Merks
Jasper en Anja Merks   16-04-2012

Het wadlopen was heel mooi en de dag was goed verzorgd. Als wandelaar maak ik vele tochten maar deze was toch iets heel anders. Voor de bestuursleden van PV de Meijerij hartelijk dank voor de goed georganiseerde dag.
Christ v/d Westelaken   16-04-2012

Wadlopen was een groot succes en we hadden prachtig mooi weer.Goed verzorgde lunch en een bezoek aan de zeehonden creche in pieterburen.Daarna nog een toeristische route langs de kleine dorpjes. Het was een super gezellige dag.
monica   16-04-2012

Bestuur bedankt voor het prettige evenement van afgelopen zaterdag naar de Biesbosch.Het was leuk en gezellig onder elkaar ondanks het mindere weer.
Willy Manders   08-10-2011

Uitslag Kaartavond 29-9-2011 De eerste 3 namen. Rikken; 1e prijs Tonny van Uden 2e prijs Wim van Hoof 3e prijs Mieke van Uden Jokeren; 1e prijs Nellie van Hees 2e prijs Ria van Aarle 3e prijs Drea van de Kandelaar. groeten, Piet van den Hurk
Piet van den Hurk   30-09-2011

Beste Stephan, N.a.v. van je reactie op het gastenboek willen we je ( bestuur PV ) vragen om je e-mail adres even te vermelden zodat we kunnen reageren op je vragen. Nu hebben we alleen een voornaam en dat is een beetje lastig. Met vriendelijke groet, Caroline Melis, secretariaat PV
Caroline Melis   07-07-2011

Hallo PV, ik heb nu een aantal keren de site bekeken en ik mis toch wel een blokje in het keuzemenu. Ik zou graag op een pagina (onder zo'n blokje) uitleg willen krijgen over wat de PV is, wat de PV nu eigenlijk doet, wanneer en voor wie, waar de PV bij betrokken is etc. Voor nieuwe werknemers is het dan gemakkelijker om een keuze te maken of de PV wel iets voor hen is. Ik ben destijds ook lid geworden, omdat er werd gezegd dat DAT iedereen doet. Ik wist echter niet waar de PV voor stond (en staat). In de jaren heb ik slechts 1 of 2 x meegedaan aan een activiteit. Mijn vrouw is wezen kienen...da's alles. Voor de rest weet ik niet zo goed wat de PV doet, behalve dan de activiteiten voor gezinnen met kinderen en oudere (gepensioneerde) werknemers...Daar val ik niet onder. Ik hoop dat jullie iets met de info en de vraag kunnen. Groetjes, Stephan
Stephan   05-07-2011

Ik begrijp dat het voor sommige , wat oudere, leden even wennen is dat er geen post meer op de mat valt maar als je hier eenmaal aan gewend bent wil je toch niet meer anders. Nooit meer zoeken waar je ook alweer je inschrijfformulieren had neergelegd, slechts een paar klikken en je hebt alles duidelijk en overzichtelijk op het scherm en........het is ook goed voor het milieu, geen papier meer en kostenbesparend voor de PV dus blijft er meer in kas voor activiteiten. Eeen win-win situatie dus op alle fronten.
Caroline   21-01-2011

Als gepensioneerde is het even wennen: "papier uit, e-mail in". Ik heb al veel websites gezien, maar deze hoort toch wel tot de betere, Compliment !
joop vd koevering   21-01-2011

Vorige   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11   Volgende

Nummer 61 t/m 70 (van 101 berichten)