Welkom in het gastenboek

Hieronder vindt u opmerkingen, complimenten, bevindingen en kritische noten van bezoekers van de website en onze activiteiten.

Wil je schrijven in het gastenboek?
Voer dan onderstaande (antispam) code in:Het was zaterdag 16 september, ondanks het tegenvallende weer, een DOL FIJNE gezinsdag! Het ontbijt met walrussen en dolfijnen was uitstekend en bijzonder. Voor openingstijd al in het park waardoor we mooi de trainers met alle dieren van dichtbij bezig konden zien. De shows waren afwisselend en informatief en de koffie smaakte heerlijk. Al met al weer een hele geslaagde gezinsdag georganiseerd door de vrijwilligers van de Personeels Vereniging, waarvoor dank!!! Het blijft ons verbazen dat er relatief weinig deelnemers zijn die meegaan met een activiteit, tuurlijk ... soms komt de datum niet uit maar de uitstapjes zijn altijd voorzien van een extra'tje en de eigen bijdrage is in verhouding tot hetgeen wordt aangeboden zeer schappelijk. Ga gewoon eens mee, laat je verrassen! Het was een super DOLFINARIUM dag, bedankt voor de uitstekende organisatie! Groetjes Wouter en Heleen Bel.
Wouter en Heleen   23-09-2017

ondanks het weer gisteren toch een mooie dag in dolfinarium Harderwijk gehad met een goed ontbijt. Personeel vereniging bedankt.
willy   17-09-2017

Op vrijdag 12 mei vertrokken we vroeg in de morgen richting de Keukenhof, de stortbuien onderweg mochten de pret niet drukken. Na een bakkie koffie gingen we het park bekijken ... prachtig!!! Ondanks dat het wat later in het Keukenhofseizoen was stonden de bloemen en super bij. Wat een soorten en wat een kleuren!!! Na nog een paar flinke regenbuien knapte het wat op zodat we na de lunch, die overigens voortreffelijk was, heerlijk de Keukenhof verder hebben ontdekt met een mooi zonnetje. Al met al was het een super dag, absoluut genoten en fantastisch georganiseerd, waarvoor de complimenten!!
Heleen Bel-Hendriks   07-06-2017

Kleiduivenschieten was superleuk. Bedankt voor de fijne middag.
wijs   31-03-2017

Bedankt PV voor de grandioze activiteiten die jullie het afgelopen jaar hebben georganiseerd. Ga op deze voet verder. Wij zijn alle trots op julie
Henk   24-12-2016

Grandioos deze website. Duidelijk en overzichtelijk. Gefeliciteerd.
Piet van den Hurk   21-06-2016

Complimenten voor de nieuwe website!
Anita van Uden   13-06-2016

Fietsen voor de ouderen ging dit jaar niet door omdat de kosten te hoog zouden zijn (?) is het misschien een idee om het volgend jaar op de agenda van de PV te zetten ?
Ties de Koning   13-06-2016

Gisteren het jaarlijkse kinderuitje gehad. Bestemming... Bobbejaanland. Met een gevulde snoepzak gingen we het park in. Achtbanen, leuke attracties, friet met snack en drinken en prima weer! Uitstekend verzorgd! We snappen er niets van dat er maar zo weinig kinderen zich opgegeven hebben, misschien de angst dat ze niemand kennen maar daar hoef je niet bang voor te zijn. Het is elk jaar weer een gezellige boel. Bedankt Personeelsvereniging DeMeijerijVeghel voor de organisatie van deze super dag!!!
Wouter en Heleen Bel   21-06-2015

Op 5 juni wezen cultuurstuiven in zaanstad.Smorgens eerst naarde kaasmarkt wat zeer interessant was.Daarna een rondvaart door de grachten van Alkmaar.Dan naar de zaanse schans waar we ontvangst werden onthaald op een stevige lunch en een grote struif(pannekoek voor de noorderlingen).Toen op naar de huisjes en de molens.Hier was de grote hitte echter de spelspreker voor de aandacht voor de gids.Door zijn lange verhalen bij de huisjes en de molens kreeg hij niet meer de aandacht die hij verdiende,jammer.Al met al vonden wij het een zeer geslaagde dag.Dank vereniging voor de organisatie ondanks de communicatiestoornis voorwat betrefd de vertrek tijd van de bus op het einde van de dag!! Nogmaals bedankt.
w.manders   05-06-2015

Vorige   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11   Volgende

Nummer 31 t/m 40 (van 103 berichten)