25-11-2018: Sinterklaasfeest

Sinterklaasfeest 25 november

Op 25 november a.s.komt onze Sint zijn verjaardag vieren bij onze vereniging. Alle kinderen die geboren zijn tussen 2010 en 2017 zijn van harte uitgenodigd. Nog wel even inschrijven. Zorg dat u dit op tijd doet. Na sluiting inschrijving kunt u zich niet meer aanmelden.
Alleen kinderen die op dit feest komen krijgen van Sint een cadeau.
Ook de snoepzak zal niet ontbreken. Heeft u kind een allergie, laat het ons dan weten

Adres: zaal "Van Haandel", HertogJanplein 20 in Erp                                 

 Vergeet niet je kleurplaat/ bouwstuk of gedicht in te leveren. Hier zijn natuurlijk weer leuke prijzen mee te verdienen. Jij mag zelf bepalen met wat voor tekening of kleurplaat je mee wilt doen. Je kunt deze inleveren bij Monica Fabel, tot een week voor aanvang feest.

Schrijf u zelf nu in voor het te laat is. 

Aanvang feest, 14.30 uur. Zorg dat u op tijd bent. Er wordt aan u voor aanvang feest gevraagd of u op de foto wil. Dit i.v.m. nieuwe privacywet.

Inschrijfdatum is verstreken


19-12-2018: Kerststukjes maken

Kerststukjes maken. 19 december

Nu de dagen korter worden, het kerstmenu alweer in elkaar is gezet, toch nog even de tijd nemen om een mooi pronkstuk voor de kerst te gaan maken. Onder profesionele begeleiding, gaat u weer proberen om het kerststuk van vorig jaar te overtreffen.
Denk nu niet, dat kan ik niet. Iedereen is in staat om een mooi kerststuk in elkaar te zetten.
Het enige wat veranderd is, is de eigen bijdrage. Deze is gezet op 7,50 euro p.p..
Wilt u er wel voor zorgen dat u alleen die personen inschrijft die ook daadwerkelijk aan deze activiteit deelnemen. Na sluitingsdatum inschrijven, kunt u zich niet meer aanmeldenAdres: Zaal/cafe "De Paal", Hezelstraat 26 in Erp.
Aanvang 20.00 uur. Zaal open: 19.30 uur

Diegene die niet digitaal op onze ledenlijst staan, of niet beschikken over internetbankieren, kunnen gewoon op de oude manier betalen. Wel even een berichtje sturen met hoeveel personen u komt. Er wordt aan u voor aanvang activiteit gevraagd of u op de foto wil. Dit i.v.m. nieuwe privacywet.

Uiterste inschrijfdatum: 12-12-2018


22-12-2018: Kerstkienen

Kerstkienen 22 december

Op 22 december zullen de balletjes weer gaan rollen. Dan staat de traditionele "Kerstkien" weer op het menu. Hierbij kunt u natuurlijk weer prachtige prijzen gaan winnen. Wel voorop staat dat er minimaal 60 personen aan gaan deelnemen.
Kosten eigen bijdrage is 5 euro p.p.. Hiervoor krijgt u een gratis boekje en een consumptie (koffie of thee) gratis.
Extra boekjes kosten 3 euro per stuk. Diegene die niet digitaal op onze ledenlijst staan, of niet beschikken over internetbankieren, kunnen gewoon op de oude manier betalen. Wel even een berichtje sturen met hoeveel personen u komtWat let je om mee te doen. Schrijf jezelf nu in. Het kan maar gebeurd zijn. Let op: Na sluitingsdatum inschrijven kunt u zich niet meer aanmelden.

Alleen die personen inschrijven die ook daadwerkelijk komen.

Adres: cafe/zaal "De Paal", Hezelstraat 26, Erp. Aanvang 20.00 uur. Zaal open 19.30 uur


Er wordt aan u voor aanvang activiteit gevraagd of u op de foto wil. Dit i.v.m. nieuwe privacywet.
Uiterste inschrijfdatum: 15-12-2018